Snoepwinkel voor Mannen
Snelle levering via PostNL
Uniek Assortiment

Guardian Angel Devices - Nu ook in Europa!

  • Geplaatst op
  • Door Ben Smit
  • 0
Guardian Angel Devices - Nu ook in Europa!

Lees hier de blog van de Guardian Angel lampen online. De nieuwste hit en veiligheidslampen onderweg. Zorg dat je zichtbaar bent langs de kant van de weg.

Guardian Angel lampen

Overgewaaid uit amerika leveren wij de enige echte Guardian Angel Devices in de BeNeLux. Zorg dat ook jij zichtbaar bent met een lamp van Guardian Angel. 

 

Wat is een Guardian angel precies?

De Guardian Angel lampen zorgen ervoor dat jij zichtbaar bent in het donker. Bevestig een Guardian Angel licht makkelijk aan je jas, tas, stuur, dak van je auto of welk ander oppervlak dan ook. De Guardian angel lampen werken op oplaadbare batterijen en zo heb jij altijd een opgeladen lamp bij je voor veiligheid onderweg. De Guardian angel lampen hebben 360 LED verlichting in diverse kleur stellingen. De lampen zijn aan de voor, achter en bovenzijde individueel bedienbaar en zo zorg jij er voor dat je zichtbaar bent van voor, boven en achter. 

 

Hoe werkt het?

Een Guardian Angel lamp wordt geadviseerd door de ANWB en Politie om deze in je auto of onderweg bij je te hebben. De Guardian Angel lampen zorgen ervoor dat jij zichtbaar bent bij bijvoorbeeld pech onderweg. Sta je op de vluchtstrook pak jij je Guardian Angel Devices erbij en bedien je deze. De Guardian Angel devices hebben verlichting rondom welke je individueel aan kan zetten. Wil je aan de voorkant een zaklamp hebben? Kies je voor de basis stand met een maximale output van 600 lumen!! Op deze manier ben jij zichtbaar op 8 km. afstand, wil je aan de achterzijde (in de rug) opvallen? Gebruik dan de handige zwaailicht stand aan de achterzijde. Op deze manier heb jij aan de voorzijde (gezichtsveld) licht en aan de achterzijde (rugzijde) val je op door de knipperlicht stand. 

 

Bekijk onze promotie video hieronder en wees net zo enthousiast over de Guardian Angel lampen als wij dat zijn.

Zorg dat ook jij zichtbaar bent en bestel jouw Guardian Angel lamp nu online bij de officiele BeNeLux dealer voor Guardian Angel Devices USA. Gebruikt door Politie, Ambulance, Brandweer en geadviseerd door de ANWB.

 

Stay Safe, Be Visible!

 

-Ben Smit-

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »